Pushimet po afrohen

Pushimet mërgimtarët i presin me padurim. Me mijëra prej tyre ia mësyjnë vendeve të prejardhjes. Disa me maikina, autobusë, me tren dhe shumica me aeroplanë. Sidomos agjensitë e shumta të fluturimit shfrytëzojnë këto pushime për të rritur çmimet e biletave në shifra astronomike. Mërgimtarët nga Kosova paguajnë për një udhëtim për Prishtinë deri në 1000 franga më shumë se sa mërgimtarët nga Portugalia, Spanja apo Maqedonia. Pushimet janë koha e përfitimeve të mëdha për agjensitë. Shikoni bisedën në RTK përgaditur nga www.albinfo.ch  

Hinterlasen Sie eine Antwort

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.